USA-Kanada turné 2012
01 Apr 2012 |

Magos Együttes

Összefogás Hagyományőrző Mestereinkért

Összefogás Hagyományőrző Mestereinkért

Legyen szó zenéről, táncról, mi is azoktól az idős mesterektől tanultunk, akik még beleszülettek ebbe a közegbe, akik megőrizték és továbbadták nekünk a hagyományukat, akik asztalt, szállást adtak nekünk gyűjtőútjaink során, akik nélkül nem ismernénk ennyi dallamot, éneket, figurát, amiket a színpadon mutatunk be Nektek, a közönségnek.Rajtunk a sor, hogy segítsünk nekik, és megháláljuk nekik ezt a mérhetetlen kincset.A Hagyományok Háza invitál mindenkit, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez.Itt mindent megtudhattok támogatói gyűjtésről:

https://hagyomanyokhaza.hu/hu/osszefogas2020
Az adománygyűjtés lezárultával a befolyt összeg az Erdélyi Magyar Népzenészek Egyesületének közvetítésével a nehéz helyzetben lévő muzsikusokhoz kerül. Mi, a Magos Együttes is csatlakoztunk a gyűjtéshez, és szeretnénk segíteni még a továbbiakban is.Nincs is jobb karácsonyi ajándék, mint egy népzenei lemez.

Vásároljátok meg tőlünk a Forgatós lemezünket (https://magosfolkband.hu/forgatos/), valamint énekesünk, Enyedi Ágnes szólólemezeit, és a bevételt teljes egészében az Összefogásnak adományozzuk!

Keressetek minket a Facebookon, személyesen vagy a magoszkr@gmail.com e-mail címen.Csatlakozzatok minél többen kezdeményezéshez, és a lehetőségeitekhez mérten segítsetek. Köszönjük!

Magos

december 7th, 2020

No comments

Comments are closed.